Mål inför 2018

Vara utvilad. Fick ohygglig ångest just över mitt schema och sände iväg ett desperat meddelande till mina kollegor. "VILL NÅGON HA MINA PASS, VET ATT hälften ÄR sådana SOM JAG BYTT TILL MIG INNAN MEN OM DET GÅR? VORE SNÄLLT? Tack på förhand". Det är inte så jobbigt att jobba men jag vill inte ha veckor som är uppbokade till tänderna, jag mår inge' bra av det. Vill hinna med tok-oro, träna och ta hand om Knut. Och typ ligga i soffan, jag vill verkligen planera in detta. Jag vill helst ligga i soffan varje kväll. Vet inte vad det finns för förväntningar för hur man ska leva men det känns inte som det passar in. Min dedikation till tok-oro har för övrigt varit så dålig att om min psykolog hade sett mig hade han sagt att han är "mycket besviken". Skämt och sido, han hade inte reagerat. Jag tror inte psykologer håller på så. De säger väl, "Nähä, fortsätt nästa vecka då". I alla fall min, om han säger någonting alls. 
 
Helgen har bestått av jobb och att äta. Semlor, chips, godis, saft. Märker att jag satt min sista potatis när jag vaknar upp med chipsandedräkt och uppblåst mage. Nu kan jag inte sluta snacksa, tror det varit så i tre veckor.
Jobbet var lugnt. Actual footage av min jobbdag igår: 
-"Nej jag fortsätter väl att sätta DVD.erna i bokstavsordning som förra veckan?" säger jag casual till kollegan.
*kollegan ser ut som hon svalt en citron* "Jiiiiaha, det var, i ordning, det... *brister ut i skratt* jag... 'gjorde om allt då det inte gick att stänga skåpen"
-" Okej, jag gör om det idag då" :)
 
Skolan är också lugn. Ska testa denna termin hur LITE jag kan göra och ändå ha kontroll, häng med!