Sång utan ångest

Idag var en stor dag. Faktiskt. Jag hade lätt kunnat ha ångest pga jag var full igår och råkade göra en lite dum sak, att gå loss på Tinder etc brukar också generera en relativt hög ångestnivå. Men jag var i goda händer igår och när jag vaknade var jag hellugn. Älskar verkligen mina tjejer, fy fan vilken bra men enkel kväll det var igår. 
Jag tycker det är svårt det här med alkohol, egentligen borde man inte dricka alls för ett problemfritt liv. Det är dock svårundvikligt. Jag vill det typ inte heller. Det är det här med killar som är lite problematiskt, jag gör så dumma saker med alkohol, hör av mig till random personer, blir påflugen. När jag var i förhållande var det en spärr där som jag aldrig korsade, det blev aldrig så att jag var en av dem med ångest på morgonen över sådana saker. Men det är tufft att vara nybliven singel, jag och en vän är i samma sits så man kan luta sig tillbaka på att det inte är bara jag som har problem med sådant.
 
Ikväll kommer T, så jag är nervös och har kokat korv stroganoff i två timmar. Tyvärr råkade jag elda här inne idag så det har luktat massa rök och jag har vädrat i evigheter, trots det ligger det kvar i rummet. Aja, cest la vie. Puss hej!