SÅ NERVÖS

Nu jäklar i hågen är jag nervis! Imorgon tar vi vårt pick och pack och drar till USA. Det är sånt här man ska göra i livet, jag känner att jag lever.  Länge sedan jag lyste upp så pass äkta som när jag pratar om USA, leendet går verkligen från öra till öra och aktiverar ibland helt nya käkmuskler så jag får ont. Då är det äkta.
 
Kollade lite om San Diego/San Fransisco på nätet. I San Diego finns en surfarstrand, Mission Beach, som är en urtypisk för "soliga Kalifornien" vilket ju låter alldeles underbart! Och i San Fran finns en hamn med massa sjölejon, Fisherman's Wharf. Och Muir Woods, en redwoodskog, en timme från San Fran, det bästa skulle visst vara att bara åka massa bil. SÅ COOLT! 
 
Idag ska jag packa, tvätta och dona här hemma, fixa passfodral och sommarkort.  Mitt pass är så slitet så det vore bra att dölja det i nåt så man inte blir haffad av en med dåligt humör i kontrollen...Och jag vet inte hur mycket jag ska packa, det vore ju najs att ha med sig nya kläder hem och mest leva i baddräkt och bikini under resan. Huh? Ska ordna lite plats i väskan.
 
För övrigt sov jag bra även om jag knappt kom till ro. Inveg massagefåtöjen på jobbet i förrgår och tog en vända igår också. Så det kan ha bidragit lite. 
Puss hej