Thailand

Thailand är underbart. Vackra människor som höjer händerna i ett "Amen"-tecken när de hälsar, ler med värme och har en sådan ödmjukhet.  Allting är så simpelt här, butiker kan stå öppet- lite längre idag- bilen som tar oss till utflykten står och väntar i tre eller fyra timmar- vad vi vill.
 
Det är möjligen en liten pärs med värmen, värmekänslig som jag är. Utslagen på bröstet börjar spridas och soltimmarna byts ut mot skugga. Linserna torkar ut i den tunga luften och AC:n är det bästa som finns.
 
Dagarna avslutas med en sån härlig känsla. "Ska vi spela lite? Dricka vin? Jag längtar till frukosten!!". Som förr på semestern till Barcelona ebbar vardagsstressen och tvång att hänga med i allt sakta ut. Tankar och virrvarr planas ut och känslor kring ditt och datt lägger sig. Att sitta vid mobilen blir mer ett onödigt ont och läsning lite trevligare. Jag njuter så länge jag kan.
 
Idag drömde jag att skolans rektor utnämnde mig till huvudrollsinnehavare i skolpjäsen och i förrgår att jag skulle vara med i Idol. Båda drömmarna kantades av en känsla att "fan jag klarar inte det här" och en vilsen person. Jag vet inte vad det ska betyda.