Påminnelse om en gammal vän

Mitt huvud är ganska sprängande. Jag testar knep som ska göra det bättre, men tankarna irrar och jag är fast, för idag. Huvudet så trött, men kroppen så pigg, det är vad det brukar vara. Jag har jobbat idag, det var skönt att komma igång tidigt på morgonen, klockan två vaknade jag av hagel och vid 06 var sömnen klar. Nu bakar jag bröd för att göra något som inte har med teknik att göra, jag fastnade dock framför datorn ändå. 
 
För att bli av med ångest ska jag utmana den, försätta mig i situationer som ger mig ångest. Det är ju i princip alla situationer, alla situationer som kräver hjärnkapacitet och mer fokus än om jag ska sova. Jag försöker därför att slappna av och leva i nuet, jag vet dock inte om det är "rätt" taktik. Annars ska jag nog räkna matte, läsa, kolla film och gå på danspass, de kräver mycket mycket hjärnkapacitet. Kan bli kul att utmanas där.
 
Imorgon ska jag på arbetsintervju, ett jobb jag verkligen vill ha! Jag vet dock inte var det ligger, jag tror min kontaktperson glömt skicka mig uppgifterna...
 
Arrivideci!