Tjock

Idag är huvudet lite tjockt. Drömde en mardröm om en uteliggare, den avslutades med att jag stoppade om honom i ett vargskinn och bad honom lämna tillbaka det på "skolan" där det kom ifrån. När jag kom dit nästa dag var han död. Tror det var för jag såg en uteliggare igår i Danmark, det är så absurt att de ligger ute på öppen gata. Må de klara sig från alla sorters hot på natt och dag.
 
Kollar just nu partiledardebatten. Annie Lööf är som en hetsig terrier, Jimmie Åkesson står själv och Jan Björklund är den gamla räven i gamet som inte hetsar upp sig i onödan, allt i sin ordning. Jag märker mycket mer vad som är spel för gallerierna och vad som är äkta och kan hålla mig objektiv. Ibland klappar publiken för retoriken. Visst det är viktigt, men då blir det mer en tuppkamp mellan vem som kan formulera sig bäst utan riktig kärna. Det skadar debatten.
 
Ska försöka dra mig ut lite idag i naturen. Har spenderat helgen med otaliga öl och miljöombyten så det blir skönt att bara landa. Sen blir det jobb, kanske kan piffa upp arbetsdagen med en film eller ritning, sen är jag hemma vid 21. Tänk vad glad man kan bli för att bara få komma hem och sova i sin säng. Det är ingen lyxig tid egentligen, men jag gillar att komma hem när huvudet jobbat och det enda som återstår är att dricka te och kolla serier. Vårdtiderna är verkligen högt och lågt.