Semester

Det var en skön semester. En sådan som gjorde att jag inte hann ha ångest och senare fick grov ångest när jag kom på att jag inte haft det på hela dagen?!?!? Älskar hur hjärnan fungerar. Kroppen har liksom varit konstant varm i 5 dagar och mina reflexer är rätt sega men de börjar kicka igång nu. Gruppchatter, scheman som ska komprimeras och kompletteras, 24/7 öppet på Gerda och mat som ska lagas. WOWOWO! Hörde på dagens podd att psykiatriska sjukskrivningar ökat med 50 % på några år. Jag tänker fan inte bli en av dem.
 
Sluttampen nu innan sommaren är lite hetsig men ändå lugn, inte så mycket skola men annat att hinna med. Många bollar att hålla reda på; sen i sommar har jag lite planerat. Det ska bli fruktansvärt skönt. Bara jobba natt sen ta det lugnt på dagen, längtar... Klart jag är stressad i och för sig, var en sjukt rörig hemresa och stress på många timmar. Vaknade till det goa beskedet att det var taxistrejk, frågan var, hur en kom till flygplatsen? Frågan var, om jag ens skulle flyga från samma flygplats som familjen? Frågan var vilken linje metron till flygplatsen gick? Frågan var; om jag fan ens är rätt? Frågan var om det var en god idé att ha vita byxor, inklämd mellan två danskar, när jag har mens? Frågan var om det är rimligt att gå på toa när kaffevagnen är i gången? Frågan är om jag tyckte det var trevligt eller fruktansvärt jobbigt att prata med en social främling halva hemresan? En får vara lite snäll mot sig. Idag var jag jävligt modig som flög själv. Idag var jag jävligt trevlig som var social mot den här personen som jag egentligen inte orkade prata med. Idag var jag jävligt snäll som inte blev öppet irriterad på personen som satt bredvid mig på flyget som suckade högljutt när jag skulle gå på toa och byta mina RÖD-fläckiga vita byxor. Fan alltså. Mia Thörnblom här kommer jag.
 
Mobilen var väldigt lugnande att vara ifrån på resan. Det är skönt att inte ha Wifi förrän på ett ställe. Det är en bra grej att jag inte har så mycket surf??? Kunde dock inte hålla det så jag köpte ju till hela tiden ändå.. Hehe. Nu blev det ett nytt abbonnemang med 3 GB i stället för 95 spänn.