Dagen efter HP

Idag är jag så fett trött i huvudet. Har sovit cirka 11 h, igår var jättetufft. Det var dock kul att skriva och jag tyckte det gick väldans bra. Förra gången jag skrev fick jag 0.9 på verbal, nu var den uppe i ca 1.5-1.6, TA-TAAA! Jättebra tycker jag :) Matten gick dock lite sämre, det kände jag väl, dock var det SKITSVÅRT att göra matte och diagram och allt när man gjort två och sen tre verbala test innan. Verbala har jag ju lättare för, att sen göra matte när man tagit ut all energi på dem, NÄ fy fanken! Hoppas fler kände som jag (eller sämre(?) hehe) så min normeringspoäng blir bra. Psykolog till våren blir jag nog inte, men jag är stolt över min insats. Jag har gjort ett jättebra jobb :)
 
Måste låta detta ligga och vila lite. Förhoppningsvis kan jag köra en plan B- beteendevatre, eller att jag gör om provet. Men som sagt, låta detta vila! Har fått så mycket värme och omtanke så jag känner mig ändå väldigt omhuldad trots stress och press. Tacka gud för alla jag har omkring mig, tack. Alla som hört av sig och frågat hur det gått och önskat lycka till, kunde inte mått bättre faktiskt.
 
Idag blir det fika på Landgrens med två GO-bitar, sen har jag bara yoga planerad. Kanske laga en god söndagsmiddag (hehe, uttrycket) och kolla Wallander ofc :) Imorgon sätter veckan igång igen och lite jobb står på schemat. Det är gött att jag fixat det för mig på den fronten, tycker om mina jobb jättemycket. 
 
Puss og kram