Spänd yoga

Är så satans spänd i huvud och kropp. Nollning, tenta, förkylning, flyttstress and so it continues. Var riktigt svårt att hålla tankarna på plats i skolan, det här arbetet har dessutom stressat mig ganska bra. Skola, hem och flytta sen slängde jag strumpsorteringen på golvet och drog på yoga.
 
Det bästa är, när yogaledaren skapar ett rum för oss. Med ljus, mörker och skön musik. Hälsar i dörröppningen med ett harmoniskt hej och vägleder mig till yogamattorna som om det vore det mest vördnadsfulla hon gjort idag. Världens bästa röst hade hon också så jag blev både svettig och lugn. Ibland har yogatränare jobbiga röster, då blir det mest pannkaka av hela passet.
 
Jag tänker på det var gång jag går på yoga, vi, medelålders och yngre kvinnor blir verkligen som ledarens barn. Vi kommer dit, saligt uppe i varv som hen tar ner oss i. Sitter i våra mattor som om det var vårt rum , gör yogaövningar på måfå, visar upp vad vi lärt oss sen innan. Gör det vi ska göra. Älskar övningar när vi får ligga ned och röra oss så lite som möjligt, då är alla snabba på det. Allra bäst är avslappningen i slutet, där alla kryper omsorgsfullt ner under sina filtar och blir groggy. Märker att ingen vill gå upp sen. Ledaren själv inspekterar och ler nöjt från sin första parkettrad. Som att hon svärjt sitt lugn över oss, duktiga flickor.
 
Har tänkt på det här med att vara kreativ på senare tid. Ska jag vara kreativ vill jag skriva eller skapa något som andra kan se. Det är en kreativitet som kan vara lite uttömmande men samtidigt väldigt givande.Vill utveckla den mer, ha något projekt som jag ömmar om. Bloggen är trevlig, men med föga utvecklingspotential. Jag ska fila på det där, på att utveckla kreativiteten mer.