Uppskattad-ouppskattad

Idag har jag känt mig både uppskattad och ouppskattad. Det går upp och ner ganska snabbt. Jag var otroligt tacksam för att ha ett jobb att gå till imorse, var skönt att riva igång dagen där vid 07, om än att jag var aningen seg och fick rusa iväg i all hast. När man glömmer deo- då är det stressigt. Jobbet gick i alla fall kalasbra och det känns så himla fint att kunna hjälpa, jag hoppas verkligen kunna tillföra något. 
 
Väl hemma lunchade jag och var astrött i huvudet, idag var en sådan dag tvångstankar påminde sig, tror det var för att jag gick upp tidigt. Dessutom var det aningen pressande att trycka in ny info på jobbet= tvångstankar och spänningar. Det är inte lätt inte! Efter det var det raskt iväg till Malmö där jag skulle möta upp barnen jag passar, vilka visar uppskattning och det gör mig så himla glad! Det har jag levt på idag. Dessutom hade de en liten hund på besök som var så söt, tydligen allergifri också. Den var liten som en valp men tydligen fullvuxen. Så himla söt och jag börjar bli allt mer sugen på en liten hund.
 
Lägenhet kom till mig NUUUU! Så vida det går bra på HP, annars vet jag inte om jag bara ska dra iväg. Söka utbildning på annan ort. Jag vet ingenting nu för tiden. Allra minst vad jag ska sysselsätta mig med efter en lång dag, jag känner mig lite likgiltig. Kanske inte så konstigt då jag vart sjuk i två veckor och det enda roliga jag gjort varenda kväll har varit på sin höjd att äta godis. Och för allt annat skit som hänt då. Det är så otroligt flygande och rörigt allt just nu, hela min balans har rubbats. Fast den var nog rubbad innan dess egentligen.