Narkissos

Ännu en dag i kontakt med vården. Inom kort tid har jag gjort en så kallad "hudoperation", "tandoperation" och vart på VC två gånger. Tycker det är himla trevligt att bli lite "ompysslad" (även om det finns en grund). Tycker om när de tar en i en kall och auktoritär hand och lägger ner energi på en, frågar om jag röker och jag svarar med ett busigt leende;
-"Mjo, lite ibland".
-"Ja men hur ofta?" Frågar de då.
-"Väldigt sällan" svarar jag då, besviken över att inte kunna leverera någon mer "storslagen" information. 
-"Har du allergier då?" 
-"Mmmmm, massa" svarar jag och rabblar upp.
-"Men inte allergisk mot antibiotika eller så?"
-"Näää" svarar jag och förstår att min tid i rampljuset (sjukhuslamporna) är över. 
Skulle jag haft ett alterego skulle det vart Narkissos sa T. Det kan väl stämma det. Nu sitter jag här med en mindre pingisboll i kinden och vill dricka kaffe och träna yoga, får bli ett glas vatten och lite yin yoga i stället. Dagarna har kantats av så mycket aktiviteter att jag är helt slut tror jag, men det gör inget, för himla kul har det varit. Nu längtar jag tills nästa gång jag är på lyset och får gå ut och dansa igen. 
 
När jag kom hem vilade jag tre sekunder, kände hjärtat pumpa av bedövningens adrenalin och fick sen inspiration till det här med utlandsstudier. Kollade lite på psykologi och socialt arbete i Nederländerna, Spanien och Italien. Europa känns lite lagom. Frågan är om min GRIT kommer lägga ner halvvägs, verkar vara mycket tankeverksamhet bakom det hela. Men då är jag nöjd med att vara hemma. Det här med motivation till mer än vad som behövs för den duglig vardag, det är jag ingen vidare på.